Error when submit assignment AT-C1-W3

I did the homework for AT - Course 1 Week 3, and I passed all the public tests. A small detail that I don’t know if it matters, in the last cell of the code I don’t get 97% accuracy, but I don’t change anything in that cell because those are the instructions.
When I submit the assignment, I get a score of 0 and the following error, which appears to be a dependency issue.

[ValidateApp | INFO] Validating ‘/home/jovyan/work/submitted/courseraLearner/W3_Assignment/C1W3_Assignment.ipynb’
[ValidateApp | INFO] Executing notebook with kernel: python3
2022-08-27 00:50:08.594259: W tensorflow/stream_executor/platform/default/dso_loader.cc:55] Could not load dynamic library ‘libnvinfer.so.6’; dlerror: libnvinfer.so.6: cannot open shared object file: No such file or directory
2022-08-27 00:50:08.594337: W tensorflow/stream_executor/platform/default/dso_loader.cc:55] Could not load dynamic library ‘libnvinfer_plugin.so.6’; dlerror: libnvinfer_plugin.so.6: cannot open shared object file: No such file or directory
2022-08-27 00:50:08.594348: W tensorflow/compiler/tf2tensorrt/utils/py_utils.cc:30] Cannot dlopen some TensorRT libraries. If you would like to use Nvidia GPU with TensorRT, please make sure the missing libraries mentioned above are installed properly.
2022-08-27 00:50:09.284758: W tensorflow/stream_executor/platform/default/dso_loader.cc:55] Could not load dynamic library ‘libcuda.so.1’; dlerror: libcuda.so.1: cannot open shared object file: No such file or directory
2022-08-27 00:50:09.284791: E tensorflow/stream_executor/cuda/cuda_driver.cc:351] failed call to cuInit: UNKNOWN ERROR (303)
2022-08-27 00:50:09.284815: I tensorflow/stream_executor/cuda/cuda_diagnostics.cc:156] kernel driver does not appear to be running on this host (ip-10-2-79-165.ec2.internal): /proc/driver/nvidia/version does not exist
2022-08-27 00:50:09.284989: I tensorflow/core/platform/cpu_feature_guard.cc:142] Your CPU supports instructions that this TensorFlow binary was not compiled to use: AVX2 AVX512F FMA
2022-08-27 00:50:09.312187: I tensorflow/core/platform/profile_utils/cpu_utils.cc:94] CPU Frequency: 2999995000 Hz
2022-08-27 00:50:09.313997: I tensorflow/compiler/xla/service/service.cc:168] XLA service 0x564b0f853140 initialized for platform Host (this does not guarantee that XLA will be used). Devices:
2022-08-27 00:50:09.314027: I tensorflow/compiler/xla/service/service.cc:176] StreamExecutor device (0): Host, Default Version
Tests failed on 1 cell(s)! These tests could be hidden. Please check your submission.

I really appreciate any help, thanks in advance

What does the “Tests failed on 1 cell(s)! These tests could be hidden. Please check your submission.” writes on when you expand it?

There is nothing that I can expand, that’s the whole error.

I will have to run this lab to see if i get this error otherwise you must be doing something wrong especially when it says tests failed on one cell, might be a cell which is not right. Sometimes a vatiable maybe hard coded or a URL of a dataset is not right, or you dont have the latest version of the lab (click on LAB help). For now I advise to check the lab again if you can catch an error somewhere.

Send me your notebook in private message because mine has been reset due to a newer version of the lab. I will have a look into it.

Yes I reviewed your assignment, and I picked up a missing line in the call method:

" * activated_x2a_plus_xb_plus_c: apply the class’s activation to the sum of the three terms."

Try to fix this and run again if we still get an errror.

1 Like