Possibly corrupt EXIF data happened during training

Now it is time to train your model!

Train the model

Epoch 1/15
80/450 [====>…] - ETA: 5:58 - loss: 0.7117 - accuracy: 0.5440/usr/local/lib/python3.7/dist-packages/PIL/TiffImagePlugin.py:770: UserWarning: Possibly corrupt EXIF data. Expecting to read 32 bytes but only got 0. Skipping tag 270
" Skipping tag s" (size, len(data), tag)
/usr/local/lib/python3.7/dist-packages/PIL/TiffImagePlugin.py:770: UserWarning: Possibly corrupt EXIF data. Expecting to read 5 bytes but only got 0. Skipping tag 271
" Skipping tag s" (size, len(data), tag)
/usr/local/lib/python3.7/dist-packages/PIL/TiffImagePlugin.py:770: UserWarning: Possibly corrupt EXIF data. Expecting to read 8 bytes but only got 0. Skipping tag 272
" Skipping tag s" (size, len(data), tag)
/usr/local/lib/python3.7/dist-packages/PIL/TiffImagePlugin.py:770: UserWarning: Possibly corrupt EXIF data. Expecting to read 8 bytes but only got 0. Skipping tag 282
" Skipping tag s" (size, len(data), tag)
/usr/local/lib/python3.7/dist-packages/PIL/TiffImagePlugin.py:770: UserWarning: Possibly corrupt EXIF data. Expecting to read 8 bytes but only got 0. Skipping tag 283
" Skipping tag s" (size, len(data), tag)
/usr/local/lib/python3.7/dist-packages/PIL/TiffImagePlugin.py:770: UserWarning: Possibly corrupt EXIF data. Expecting to read 20 bytes but only got 0. Skipping tag 306
" Skipping tag s" (size, len(data), tag)
/usr/local/lib/python3.7/dist-packages/PIL/TiffImagePlugin.py:770: UserWarning: Possibly corrupt EXIF data. Expecting to read 48 bytes but only got 0. Skipping tag 532
" Skipping tag s" (size, len(data), tag)
/usr/local/lib/python3.7/dist-packages/PIL/TiffImagePlugin.py:788: UserWarning: Corrupt EXIF data. Expecting to read 2 bytes but only got 0.
warnings.warn(str(msg))
450/450 [==============================] - 454s 1s/step - loss: 0.6565 - accuracy: 0.6125 - val_loss: 0.6686 - val_accuracy: 0.5704
Epoch 2/15
315/450 [====================>…] - ETA: 2:11 - loss: 0.6066 - accuracy: 0.6678

Does anyone have the same problem? Thanks

The first time, it crashed during training. Then i restart and passed.

same with me,but it doesnt matter

Hello,

@Changbin_Du ,Thanks for updating that your error is fixed now.

@_Kelly , is your error solved?

With regards,
Nilosree Sengupta