Selamlar herkese,bir topluluk kuralım

Merhaba, ben Yılmaz Tuluk.
Türkiye’de yapay zeka alanında, belli başlı kurumlar dışında çok fazla topluluk bulunmuyor. Mevcut olanların da etkinlikleri genellikle ücretli oluyor. Bu nedenle burada bulunanlarla bir grup kurmayı öneriyorum. Mümkünse zaman zaman toplanıp tanışabilir, bilgi paylaşımı yapabilir ve hep birlikte kendimizi bu alanda geliştirebiliriz. İlginiz varsa bu mesaja yorum bırakabilirsiniz, ben de size geri dönüş yaparım. Şimdiden mesajlarınızı bekliyorum.

Merhaba Yılmaz,

Önerin gerçekten çok değerli. Türkiye’de AI topluluklarının sınırlı olması ve etkinliklerin çoğunun ücretli olması, bilgi paylaşımı ve iş birliği açısından bir boşluk yaratıyor. Böyle bir grup kurma fikri, hem deneyim paylaşımı hem de birlikte öğrenme açısından çok faydalı olur.

Ben de ilgileniyorum ve bu konuda destek olabilirim. Zaman zaman bir araya gelerek projeler, kaynaklar ve deneyimler üzerinde paylaşım yapmak, hepimiz için oldukça değerli olur.

— Steve

Selamlar Steve,
Şu an için sadece senin geri dönüş yapman bile benim için çok değerli. Umuyorum ki daha fazla insan buna geri dönüş yapacak. Bana LinkedIn veya farklı bir platform üzerinden ulaşabilirsin. Aşağıya sosyal medya hesaplarımı bırakıyorum:

LinkedIn: www.linkedin.com/in/yilmaztuluk
Instagram: @yilmaztuluuk

-Yilmazz